Kasvohoidot

mustaherukka

MARJAISAT KASVOHOIDOT

Jokaisessa kasvohoidossa valitaan oikeat tuotteet juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan. EkoPharman tuotteet ovat suomalaista luonnonkosmetiikkaa ja kehitelty suomalaiselle iholle. Tuoksut eivät ole liian voimakkaita ja tuotteet ovat hyvin siedettyjä. EkoPharman tuotteissa on käytetty suomalaisia marjoja mm. vitamiinirikasta tyrniä, rauhoittavaa mustaherukkaa sekä kosteuttavaa vadelmaa. Myös akneiholle löytyy oma tuotelinja puhdistavalla karpalolla. Uutuutena tullut myös hajusteeton mustikka-linja herkälle iholle. Lisäksi miehille sopivia tuotteita. Kaikkia EkoPharman tuotteita voi ostaa myös kotikäyttöön, jolloin saat ylläpidettyä kasvohoitojen tuloksia myös kotona.

Kasvohoitojen jälkeen ei suositella saunaa tai hikiliikuntaa ja iho on hyvä suojata myös auringolta. Esteitä kasvohoidoille: mm. aktiivinen huuliherpes, silmätulehdus, syöpä, kasvaimet, ihomuutokset, tulehdukset.

Ekopharma_karpalo

Uusi, kokonaisvaltainen elämyshoito: täydellinen rentoutus,ripaus ayurvedaa & vinkkejä kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon.

Sisältää täydellisen kasvohoidon lisäksi paljon muutakin. Kun haluat kokea totaalirentoutuksen, apuja ihon ja kehon hyvinvointiin sekä tarkempaa analyysiä ihosi kosteustilanteesta - tule kokemaan tämä elämyshoito. Sinun ei tarvitse tietää, mitä iho kaipaa - etsitään juuri sinulle sopiva ratkaisu yhdessä!

Hoito alkaa tarjoilun ja alkukartoituksen merkeissä. Kädet hellimme kosteuttavalla naamiolla, kun rentoudut kasvohoidossa.

Hoito toteutetaan ihosi tarpeiden ja toiveiden mukaan: - tehokkaita laitehoitoja (ultran syväpuhdistusta/timanttihiontaa)
- tai kirkastavaa happokuorintaa
- tai miten olisi imukuppihierontaa tai gua sha-rullausta?

Räätälöidään aika juuri sinua varten. Ihon kosteusmittauksella saamme konkreettista tietoa ihosi tilanteesta. Tehoseerumien ja erikoisnaamioiden jälkeen ihosi on kuin uudestisyntynyt! Kaiken kruunaa pitkät, rentouttavat hierontaosuudet, joilla on tärkeä merkitys ihon nuorekkaaseen hehkuun vähättelemättä koko mielen rentoutusta. Saat myös yllätyslahjan 🙂

Tämä hoito on sinulle, kun haluat panostaa kasvohoitoon ja hyvinvointiisi enemmän.

Taina on opiskellut sisäistä ihonhoitoa ayurvedan kautta. Ayurveda on intialaista lääketiedettä, jossa pyritään kehon, mielen ja henkisen hyvinvoinnin tasapainoon itsensä ja ympäristön välille. Ayurvedan kautta myös me länsimaalaiset voimme lisätä hyvinvointiamme.

Hoidon kesto n. 1h45min.
(Jos sinulla on silmätulehdus tai huuliherpes, kasvohoitoa ei voi tehdä. )
-
-
-
Lisäinfo laitehoidoista

ULTRA:
Ultraäänellä tehtävä ihonpuhdistus on tehokas, mutta hellävarainen syväpuhdistava hoito. Ultraäänen avulla ihoa kuoritaan ja nostatetaan talia pois huokosista. Hoito kirkastaa ihoa ja vahvistaa ihokudosten verenkiertoa. Edistää myös tehoaineiden imeytymistä. Sis. alkupuhdistus, tehokas & syväpuhdistava ultraäänihoito, mekaaninen ihonpuhdistus käsin, seerumi, naamio, hoitovoide. (Esteet hoidolle: Pahanlaatuiset ihomuutokset, tulehdukset, haavat, kasvaimet, herpes, silmätulehdus, syöpä, sydänviat/tahdistin, raskaus, metalliosat elimistössä.)
-
TIMANTTIHIONTA:
Timanttimikrohionta on ihoa tehokkaasti kuoriva, kivuton laitehoito. Se sopii lähes kaikille ihotyypeille, ihanteellinen erityisesti kuivalle iholle. Iho kirkastuu ja uudistuu. Voidaan käyttää mm. aknearpiin, pigmenttimuutoksiin, juonteiden madaltamiseen ja mustapäiden poistoon. Edistää tehoaineiden imeytymistä. Tehokkainta sarjahoitona, mutta ihon kirkkauden huomaa jo 1. kerran jälkeen. Sis. alkupuhdistus, kuoriva ja tasoittava timanttihionta, mekaaninen ihonpuhdistus, seerumi, naamio, hoitovoide.

(Esteet hoidolle: Syöpä, kasvaimet, paha couperosa, yliherkkä iho, tulehdukset (ruusufinni, herpes, silmätulehdus), ihomuutokset, aknelääkitys (roacuttan).

KIRKASTAVA HEDELMÄHAPPOKUORINTA:
EkoPharman pH-kuorinta perustuu AHA-hedelmähappoihin. Tämä kemiallinen kuorintaa kirkastaa, heleyttää ja tasoittaa ihoa. Sen avulla voidaan myös vaalentaa pigmenttiläiskiä ja tasoittaa pieniä juonteita. Kuorintaa löytyy eri vahvuuksilla, joista valitaan ihollesi sopiva vaihtoehto.

PH-kuorintaa poistaa tehokkaasti kuollutta pintasolukkoa ja iho uudistuu. Kuorinnoissa AHA-happoja sisältävät: maitohappo (mustikkauute), glykolihappo (sokeriruokouute), sitruunahappo (appelsiini- ja sitruunauute), omena- ja viinihappo (sokerivaahterauute).

Hoidon aikana iholla voi tuntua pientä nipistelyä. Hoidon jälkeen iho saattaa hilseillä ihon uudistuessa. Hoidon jälkeen tulisi välttää ihon kuorintaa parin viikon ajan sekä suojata iho todella hyvin auringolta. Kosteuttavia kotihoitotuotteita kannattaa käyttää.

Tämä hoito on tehokkainta sarjana n. 3-6 hoitokertaa 2-3 viikon välein ihotyypistä riippuen. Jo yksi kerta saa ihosi kuitenkin kirkastumaan esim. juhlia ajatellen. Lopuksi iholle levitetään sinun ihoasi varten räätälöity erikoisnaamio.

Esteitä hoidolle: Rikkinäinen iho, roacuttan, herpes, silmätulehdus, raskaus.

Täysin uniikki hoitokokonaisuus, joka on paljon enemmän kuin kasvohoito. Jokaisen pitäisi kokea Gua Shan maailma! Hoito vapauttaa jännityksiä sidekudoksista ja parantaa ihon kimmoisuutta. Lisäksi vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja lymfanesteiden virtausta poistaen turvotusta. Hermoston rentoutuminen on tärkeässä roolissa hoidossa. Se luo tilan, jossa keho, mieli ja iho saavat uudistua ja palautua.

Iho kirkastuu, kasvonpiirteet selkiintyvät. Luonnollinen vaihtoehto pistoshoidoille. Vaikutukset yltävät syvemmälle kuin pelkillä ihonhoitotuotteilla voidaan vaikuttaa.

Hoitoa on myös helppo tehdä kotona itselleen. Sarjahoidon päätteeksi saat Tainalta mukaan kotihoito-ohjeet, ja täsmäliikeet juuri sinun ihosi haastekohtiin.

Tervetuloa rentoutumaan Gua Sha hoitoihin!

- 1 krt 129 € (n.1h45min)
- 3 krt sarjahoitopaketti 299€
(varattavissa puhelimitse/sähköpostilla)

  • sarjahoitoihin on tulossa uusi bonus: treenit Tainan opissa 🙂

Kaipaatko lisätehoa ihonhoitoosi? Tuntuuko, että perinteiset hoidot eivät riitä? Kokeile meidän täydellistä kasvohoitoa.

Hoito on suunniteltu auttamaan sinua ihonhoidossa. Tehokas hoitopaketti sisältää lisäksi laitehoitoja (timantti/ultra) tai hedelmähappokuorintaa. Valitaan yhdessä juuri sinun ihon tarpeisiin sopiva vaihtoehto. Sinun ei tarvitse tietää sitä etukäteen. Solinan ammattilaiset kyllä varmistavat oikean valinnan.

Täydellinen kasvohoito sis. ihoanalyysin, alkupuhdistusta, kuorintaa (ultra/timantti/happohoito), epäpuhtauksien poistoa, kulmien siistiminen, tehoseerumi, rentouttava kasvohieronta, hartioiden ja pään rentoutus, naamio, hoitovoiteet.

Hoidon kesto n. 1h30min.

Jos sinulla on silmätulehdus tai huuliherpes, kasvohoitoa ei voi tehdä. Laitehoitoihin olemassa myös tiettyjä rajoitteita, joihin voit tutustua alla.
---------------
Lisäinfo laitehoidoista

ULTRA:
Ultraäänellä tehtävä ihonpuhdistus on tehokas, mutta hellävarainen syväpuhdistava hoito. Ultraäänen avulla ihoa kuoritaan ja nostatetaan talia pois huokosista. Hoito kirkastaa ihoa ja vahvistaa ihokudosten verenkiertoa. Edistää myös tehoaineiden imeytymistä. Sis. alkupuhdistus, tehokas & syväpuhdistava ultraäänihoito, mekaaninen ihonpuhdistus käsin, seerumi, naamio, hoitovoide. (Esteet hoidolle: Pahanlaatuiset ihomuutokset, tulehdukset, haavat, kasvaimet, herpes, silmätulehdus, syöpä, sydänviat/tahdistin, raskaus, metalliosat elimistössä.)
-
TIMANTTIHIONTA:
Timanttimikrohionta on ihoa tehokkaasti kuoriva, kivuton laitehoito. Se sopii lähes kaikille ihotyypeille, ihanteellinen erityisesti kuivalle iholle. Iho kirkastuu ja uudistuu. Voidaan käyttää mm. aknearpiin, pigmenttimuutoksiin, juonteiden madaltamiseen ja mustapäiden poistoon. Edistää tehoaineiden imeytymistä. Tehokkainta sarjahoitona, mutta ihon kirkkauden huomaa jo 1. kerran jälkeen. Sis. alkupuhdistus, kuoriva ja tasoittava timanttihionta, mekaaninen ihonpuhdistus, seerumi, naamio, hoitovoide. (Esteet hoidolle: Syöpä, kasvaimet, paha couperosa, yliherkkä iho, tulehdukset (ruusufinni, herpes, silmätulehdus), ihomuutokset, aknelääkitys (roacuttan).

Uudistettu klassinen kasvohoito on hyvä valinta, kun haluat ihon peruspuhdistusta ja kosteutusta. Tämän hoidon aikana voidaan tehdä myös tarkempi jatkosuunnitelma ihon kuntosi huomioiden.

Nauti hoitohuoneen rauhoittavasta musiikista, ja kosmetologisi hoitavista käsistä.

Klassinen kasvohoito sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siisitiminen, hoitoseerumi, kasvojen ja decolteen hieronta, kasvonaamio, hoitovoiteet. Jos sinulla on silmätulehdus tai huuliherpes, kasvohoitoa ei voi tehdä.

Kesto n.1h15min

Kesto n. 1h.

Facebar -hoito on luonnollinen ja tehokas hoitomenetelmä, jossa kasvoja hoidetaan pintaa syvemmältä. Hoidossa yhdistyy kasviöljyjen sekä tuoksujen aromaterapeuttinen vaikutus sekä imukuppien hierova taika.

Imukuppihieronta poistaa tehokkaasti turvotusta, kirkastaa ihoa ja aktivoi verenkiertoa, mikä tehostaa ihon elpymistä ja ravintoaineiden saantia. Hoito yhdistää lymfahieronnan ja klassisen hieronnan hyödyt.

Hoito kirkastaa, kohottaa ja saat kauniin hehkun ihollesi. Se vähentää ikääntymisen merkkejä ja tuo ihollesi elinvoimaa.

Jokaiselle iholle valitaan juuri se oikea hoitotuote: halusit sitten turvotuksen poistoa, kosteutta, rauhoitusta, napakoitumista.

Suunnattu alle 18-vuotiaille.

Nuorille kehitelty kasvohoitokokonaisuus. Hoito sisältää alkukartoituksen ihon tilanteesta, alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, tehoseerumin, hoitonaamion sekä hoitovoiteet.

Lisäksi ihonhoitovinkkejä ja kotihoito-ohjeita.
Pakettiin kuuluu myös pieni tuotepaketti ihonhoitoon.

Hoidon kesto n. 1h

fi-Luonnonkosmetiikkaa-Me-uskomme-luonnon-voimaan-naviter
Ekopharma