Hieronnat ja hemmottelupaketit

HIERONNAT 

(myös hieronnat sis. alv 24 %)

Rentouttava hierontatuokio, jossa käsitellään niskaa, hartioita ja selkää.
Kesto 30 min.

Vuosituhansia vanha hoitomuoto, joka on lähtöisin Intiasta. Se on kehitetty lievittämään arkielämän stressiä ja tuomaan tasapainoa kiireen keskelle. Päähieronta tuo helpotusta myös kireille ja jäykille niska-hartiaseudun lihaksille. Intialaisessa päähieronnassa käsitellään niskaa, hartiaseutua sekä päänahkaa ja korvanlehtiä. Rentouttaa ja selventää ajatuksia. Vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa ja hiusten kasvua. Helpottaa migreenin jälkeistä olotilaa. Parantaa unen laatua. Hieronnassa ei käytetä öljyjä, joten se sopii sinulle vaikka keskelle työpäivää. Myös aivan loistava hemmotteluhoito lahjaksi!

Kesto 30 min.

Ihoa tehokkaasti kosteuttava kookosöljy pehmentää ihoa kuivaharjauksen kera.

Kookosöljyllä on myös paljon ihoa hoitavia ominaisuuksia.

Kesto n. 1h

Aineenvaihduntaa parantava, lihaksia ja mieltä rentouttava kokovartalohieronta kuumilla kivillä.

Kesto n. 1h

Esteitä hieronnoille: mm. syöpä (syövän jälkeinen varoaika on n. 2 vuotta), kasvaimet, tarttuva ihosairaus, akuutti tapaturma, sydän- ja verisuonisairaudet, tukokset, tulehdukset, kuume, flunssa sekä hyvin korkea tai matala verenpaine. Varmista aina lääkäriltäsi voiko hierontaa suorittaa.

HEMMOTTELUPAKETIT

Ihania lahjaideoita!

sis. kynsien lakkaus + koristelu (suunnattu alle 13-vuotiaille)

Kesto n. 20 min

sis. jalkojen hemmottelua & intialaista päähierontaa

Kesto n.45min.

Rentouttava kokovartalohieronta.

Kesto n. 1h

Luonnonmukainen rentoutushoito, jossa käytetään oman kylämme paikallista hunajaa. Hunajahetki tuo sinulle lämpöä sisäisesti ja ulkoisesti. Hunajahoitoon kuuluu jalkojen hemmottelu hunajaisen kylvyn ja kuorinnan merkeissä. Jalat myös hierotaan hoidon aikana. Kaiken kruunaa hunajainen, rentouttava kasvohoito. Kasvot käsitellään hunajalla ja kasvohieronta kruunaa kokonaisuuden. Ihosta tulee pehmeä, heleä ja kosteustasapaino paranee.

Kesto n. 45 min. 55 €

Rentouttavaa selkä-hartiahierontaa kuumilla kivillä. Kokonaisuus kruunataan stressitasoja alentavalla päähieronnalla. Totaalirentoutus keholle ja mielelle! Kesto n. 1h. 85 €

sis. Perinteinen Jalkahoito lakkauksella, Rentoutusretki-kasvohoito.

Kesto n. 2h

Täydellistä hemmottelua kaikille kuningattarille. Hoitopaketti sisältää:

Lumoava Luksuskasvohoito + ripsien & kulmien kestovärjäys ja muotoilu sekä  kosteuttava parafiinihoito käsille. Lisäksi luvassa yllätyslahja. Kesto n. 1h 40min. 120 €