Jalkahoidot

Jalat kantavat meitä moniin seikkailuihin ja vietämme paljon aikaa jalkojemme päällä. Siksi on tärkeää huolehtia jalkojen terveydestä ja kunnosta. Jalkahoidolla voit myös ennaltaehkäistä ja hoitaa monia jalkojen ongelmia. Anna siis hetki aikaa itsellesi ja tule rentoutumaan jalkahoitoon!

Extra hemmottelua jaloillesi!
Sis. Rentouttava jalkakylpy, pehmentävä kuorinta jaloille, kynsien ja kynsinauhojen hoitoa, kovettumien hoitoa, kosteuttava jalkanaamio, rentouttava hieronta ja lakkaus halutessasi sekä pieni yllätyslahja.

Kesto n. 1h 20min.

Palveluvalikoimissa kevyt huolto jaloille.

Sis. jalkakylpy, kynsien ja kynsinauhojen hoitoa, kovettumien hoitoa, jalkojen kosteutus voiteella.
Huom! Hieronta & lakkaus eivät sisälly tähän pakettiin.

Jos haluat lakkauksen, mainitse siitä erikseen, niin varaamme lisää aikaa lakan kuivumiselle. Lakkaus +10 € (sis. lakan)

Huoltopalvelun kesto 45-50min.
Jos sinulla on paljon kovettumaa ja pykimää jaloissa ja erittäin paksuuntuneet kynnet, niin suosittelemme valitsemaan Luksus Jalkahoidon, niin meillä on enemmän aikaa hoitaa jalkasi kuntoon perusteellisesti.

Kynsien sekä kynsinauhojen kevyt siistiminen + kestolakkaus/geelaus. Tehdään vain terveisiin kynsiin. Jos sinulla on kynsimuutoksia, suosittelemme olemaan yhteydessä hoitolaan ensin.

Paketti sisältää:

  • hemmottelevan jalkahoidon: rentouttava jalkakylpy, kynsien ja kynsinauhojen hoitoa, kovettumien hoitoa, rentouttava hieronta
  • varpaiden kynsien geelauksen/kestolakkauksen

Geelaus/kestolakkaus tehdään vain terveisiin kynsiin. Jos sinulla on kynsimuutoksia, suosittelemme olemaan yhteydessä hoitolaan ensin.

Geelaus VIP jäsenhinta 99€.

IMG_6991