Kasvohoidot

mustaherukka

MARJAISAT KASVOHOIDOT

Jokaisessa kasvohoidossa valitaan oikeat tuotteet juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan. EkoPharman tuotteet ovat suomalaista luonnonkosmetiikkaa ja kehitelty suomalaiselle iholle. Tuoksut eivät ole liian voimakkaita ja tuotteet ovat hyvin siedettyjä. EkoPharman tuotteissa on käytetty suomalaisia marjoja mm. vitamiinirikasta tyrniä, rauhoittavaa mustaherukkaa sekä kosteuttavaa vadelmaa. Myös akneiholle löytyy oma tuotelinja puhdistavalla karpalolla. Lisäksi miehille sopivia tuotteita. Kaikkia EkoPharman tuotteita voi ostaa myös kotikäyttöön.

Kasvohoitojen jälkeen ei suositella saunaa tai hikiliikuntaa ja iho on hyvä suojata myös auringolta. Esteitä kasvohoidoille: mm. aktiivinen huuliherpes, silmätulehdus, syöpä, kasvaimet, ihomuutokset, tulehdukset.

Ekopharma_karpalo

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, epäpuhtauksien poistoa, kulmien siistiminen, seerumi, rentouttava kasvohieronta, hartioiden rentoutus, naamio, hoitovoide (ultraääni-ihonpuhdistus tai timanttimikrohionta sis. hoitoon asiakkaan halutessa)

Jos sinulla on silmätulehdus tai herpes, hoitoa ei voida tehdä.

Kesto 1h 20min.

Hinta 1.12. alkaen 85 €

Kesto n. 1h.

sis. alkupuhdistus, tehokas & syväpuhdistava ultraäänihoito, seerumi, naamio, hoitovoide.

Käsin tehtävä mekaaninen ihonpuhdistus + 10€

Ultraäänellä tehtävä ihonpuhdistus on tehokas, mutta hellävarainen syväpuhdistava hoito. Ultraäänen avulla ihoa kuoritaan ja nostatetaan talia pois huokosista. Hoito kirkastaa ihoa ja vahvistaa ihokudosten verenkiertoa. Edistää myös tehoaineiden imeytymistä.

Esteet hoidolle: Pahanlaatuiset ihomuutokset, tulehdukset, haavat, kasvaimet, herpes, syöpä, sydänviat/tahdistin, raskaus, metalliosat elimistössä

Hinta 1.12. alkaen 65 €

 

Kesto n. 1h.

sis. alkupuhdistus, kuoriva ja tasoittava timanttihionta, seerumi, naamio, hoitovoide

Käsin tehtävä mekaaninen ihonpuhdistus + 10€

Timanttimikrohionta on ihoa tehokkaasti kuoriva, kivuton laitehoito. Se sopii lähes kaikille ihotyypeille, ihanteellinen erityisesti kuivalle iholle. Iho kirkastuu ja uudistuu. Voidaan käyttää mm. aknearpiin, pigmenttimuutoksiin, juonteiden madaltamiseen ja mustapäiden poistoon. Edistää tehoaineiden imeytymistä. Tehokkainta sarjahoitona, mutta ihon kirkkauden huomaa jo 1. kerran jälkeen.

Esteet hoidolle: Syöpä, kasvaimet, paha couperosa, yliherkkä iho, tulehdukset (ruusufinni, herpes), ihomuutokset, aknelääkitys (roacuttan)

Hinta 1.12. alkaen 65 €

Kesto n. 1h.

sis. alkupuhdistus, timanttimikrohionta, naamio, hoitovoide. Hoito tehdään Ekopharman miesten omalla sarjalla.

Hinta 1.12. alkaen 65 €

Käsin tehtävä mekaaninen ihonpuhdistus + 10 €

Perinteinen kasvohoito ihonpuhdistuksella ja kevyellä hieronnalla. Aina varma valinta.

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siisitiminen, hoitoseerumi, kasvohieronta, kasvonaamio, hoitovoiteet.

Jos sinulla on silmätulehdus tai herpes, hoitoa ei voida tehdä.

Kesto n. 1h. 

Hinta 1.12. alkaen 70 €

Kesto n. 50 min

Hinta 1.12. alkaen 60 €

Rentouttava kasvohoito ilman mekaanista ihonpuhdistusta. Jos kaipaat totaalista rentoutusta ja ihon kirkastusta ja virkistystä, Rentoutusretki on sinua varten!

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, rentouttava kasvohieronta, päänrentoutus, naamio, hoitovoide.

Jos sinulla on silmätulehdus tai huuliherpes, kasvohoitoa ei voi tehdä.

Kesto n. 50min. 55 €

Kesto n. 45min.

Lyhytkestoinen ihonpuhdistus nuorelle iholle sopivilla ihonhoitotuotteilla. Suunnattu alle 16-vuotiaiden ensikosketukseksi kasvohoidon maailmaan. Jos epäpuhtauksia on paljon - suositeltavaa valita Puhdistava Kosketus -kasvohoito.

Hoito sis. alkupuhdistus, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, naamio, hoitovoide.

Jos sinulla on silmätulehdus tai herpes, hoitoa ei voida tehdä.

Hinta 1.12. alkaen 50 €

Kesto n. 45min.

sis. alkupuhdistus, epäpuhtauksien poisto, naamio, pään rentoutus, hoitovoide

50€

Aluksi suositeltavaa tehdä yksi perusteellinen hoito ultraäänellä tai timanttimikrohionnalla.
(n.1h 15min) Hinta 1.12.19 alkaen 75 €.

(sis. alkupuhdistus, tehokas & syväpuhdistava ultraäänihoito tai tasoittava timanttimikrohionta, mekaaninen puhdistus, seerumi, naamio, hoitovoide)

Jatkohoidot räätälöidään sinun ihosi tarpeiden mukaan, yleensä 3-5 kertaa n. parin viikon välein.
40 € (n. 30min)

(sis. alkupuhdistus, ultraääni- tai timanttimikrohiontahoito, hoitovoide)

Kaikille EkoPharma Professional -tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EkoPharma Professional -tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60-100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95-100%.

fi-Luonnonkosmetiikkaa-Me-uskomme-luonnon-voimaan-naviter
fi-natura-harmaa
ekopharma_professional_luonnonkosmetiikka_