Kasvohoidot

mustaherukka

MARJAISAT KASVOHOIDOT

Jokaisessa kasvohoidossa valitaan oikeat tuotteet juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan. EkoPharman tuotteet ovat suomalaista luonnonkosmetiikkaa ja kehitelty suomalaiselle iholle. Tuoksut eivät ole liian voimakkaita ja tuotteet ovat hyvin siedettyjä. EkoPharman tuotteissa on käytetty suomalaisia marjoja mm. vitamiinirikasta tyrniä, rauhoittavaa mustaherukkaa sekä kosteuttavaa vadelmaa. Myös akneiholle löytyy oma tuotelinja puhdistavalla karpalolla. Lisäksi miehille sopivia tuotteita. Kaikkia EkoPharman tuotteita voi ostaa myös kotikäyttöön.

Kasvohoitojen jälkeen ei suositella saunaa tai hikiliikuntaa ja iho on hyvä suojata myös auringolta. Esteitä kasvohoidoille: mm. aktiivinen huuliherpes, silmätulehdus, syöpä, kasvaimet, ihomuutokset, tulehdukset.

Ekopharma_karpalo

Täydellistä hemmottelua kaikille kuningattarille. Hoitopaketti sisältää:

Lumoava Luksuskasvohoito + ripsien & kulmien kestovärjäys ja muotoilu sekä  kosteuttava parafiinihoito/lämpönaamiohoito käsille. Lisäksi luvassa yllätyslahja. Kesto n. 1h 40min. 125 €

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, epäpuhtauksien poistoa, kulmien siistiminen, seerumi, rentouttava kasvohieronta, hartioiden rentoutus, naamio, hoitovoide (sis. ULTRAÄÄNI-IHONPUHDISTUS tai TIMANTTIHIONTA)

Uutuutena tulossa kasvojen kosteustasapainon mittaus!

Jos sinulla on silmätulehdus tai herpes, hoitoa ei voida tehdä.

Kesto n.1h 30min.

Ultraäänellä tehtävä ihonpuhdistus on tehokas, mutta hellävarainen syväpuhdistava hoito. Ultraäänen avulla ihoa kuoritaan ja nostatetaan talia pois huokosista. Hoito kirkastaa ihoa ja vahvistaa ihokudosten verenkiertoa. Edistää myös tehoaineiden imeytymistä.

Esteet hoidolle: Pahanlaatuiset ihomuutokset, tulehdukset, haavat, kasvaimet, herpes, syöpä, sydänviat/tahdistin, raskaus, metalliosat elimistössä.

Valitse Lumoava Luksuskasvohoito, kun haluat kokeilla tätä laitehoitoa.

 

Valitse Lumoava Luksuskasvohoito, kun haluat timanttihiontaa, niin saat kokonaisvaltaisen kokonaisuuden.

Timanttimikrohionta on ihoa tehokkaasti kuoriva, kivuton laitehoito. Se sopii lähes kaikille ihotyypeille, ihanteellinen erityisesti kuivalle iholle. Iho kirkastuu ja uudistuu. Voidaan käyttää mm. aknearpiin, pigmenttimuutoksiin, juonteiden madaltamiseen ja mustapäiden poistoon. Edistää tehoaineiden imeytymistä. Tehokkainta sarjahoitona, mutta ihon kirkkauden huomaa jo 1. kerran jälkeen.

Esteet hoidolle: Syöpä, kasvaimet, paha couperosa, yliherkkä iho, tulehdukset (ruusufinni, herpes), ihomuutokset, aknelääkitys (roacuttan)

Perinteinen kasvohoito ihonpuhdistuksella ja kevyellä hieronnalla. Aina varma valinta.

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siisitiminen, hoitoseerumi, kasvohieronta, kasvonaamio, hoitovoiteet.

Jos sinulla on silmätulehdus tai herpes, hoitoa ei voida tehdä.

Kesto n. 1h. 

Kesto n. 50 min

Rentouttava kasvohoito ilman mekaanista ihonpuhdistusta. Jos kaipaat totaalista rentoutusta ja ihon kirkastusta ja virkistystä, Rentoutusretki on sinua varten!

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, rentouttava kasvohieronta, päänrentoutus, naamio, hoitovoide.

Jos sinulla on silmätulehdus tai huuliherpes, kasvohoitoa ei voi tehdä.

Kesto n. 50min. 55 €

Kesto n. 45min.

Lyhytkestoinen ihonpuhdistus nuorelle iholle sopivilla ihonhoitotuotteilla. Suunnattu alle 16-vuotiaiden ensikosketukseksi kasvohoidon maailmaan. Jos epäpuhtauksia on paljon - suositeltavaa valita Puhdistava Kosketus -kasvohoito.

Hoito sis. alkupuhdistus, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, naamio, hoitovoide.

Jos sinulla on silmätulehdus tai herpes, hoitoa ei voida tehdä.

Aluksi suositeltavaa tehdä yksi perusteellinen hoito ultraäänellä tai timanttimikrohionnalla.

Luksus Kasvohoito (sis. alkupuhdistus, tehokas & syväpuhdistava ultraäänihoito tai tasoittava timanttimikrohionta, mekaaninen puhdistus, hierontaa, seerumi, naamio, hoitovoide)

Jatkohoidot räätälöidään sinun ihosi tarpeiden mukaan, yleensä 3-5 kertaa n. parin viikon välein.
45 € (n. 30min)

(sis. alkupuhdistus, ultraääni- tai timanttimikrohiontahoito, hoitovoide)

5x sarjahoito paketti 260 €

(sis. yksi perusteellinen laitehoito + 4 sarjakertaa 2-4vkon välein. )

Kaikille EkoPharma Professional -tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EkoPharma Professional -tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60-100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95-100%.

fi-Luonnonkosmetiikkaa-Me-uskomme-luonnon-voimaan-naviter
fi-natura-harmaa
ekopharma_professional_luonnonkosmetiikka_