Kynsipalvelut

Kun katsot käsiäsi mitä näät?
Tuntuuko, että yrität työllä ja vaivalla kasvatella pidempiä kynsiä, mutta aina ne lohkeavat tai jopa liuskottuvat? Eikö kynsilakka meinaa millään pysyä? Vaivaako käsien ihoa ikuinen kuivuus, karheus - pahimmassa tapauksessa jopa haavaumat?

Jos haaveenasi on kauniit, huolitellut kädet ja kynnet, joita on ilo ihastella, niin voimme auttaa sinua 🙂

Meiltä saat vinkit käsien kotihoitoon ja loihdimme myös kestäviä kynsiä.

Tervetuloa tutustumaan Solinan kynsipalveluihin!

kauniitkynnet_solina
siniset_kynnet_solina
kynsikoristus_solina

Solinan valikoimista löydät kestävät kestolakkaukset, luonnonkynsien geelivahvistukset sekä rakennekynnet. Kaikilla näillä saat itsellesi upeat, kauniit kynnet. Voimme yhdessä miettiä, mikä olisi paras vaihtoehto juuri sinulle.


Haluatko kynsiisi lisää pituutta? 

- Valintasi ovat rakennekynnet

Tuntuuko, että perinteinen kynsienlakkaus ei pysy ja haluat kestävämmän lakkauksen kynsiisi?
- Valintasi on kestolakkaus tai geelivahvistus

Onko omissa kynsissäsi uurteita tai liuskottumaa?
- Valintasi on geelivahvistus

Kynsien laittoprosessi on pieni pysähdys arjen hektisissä kiireissä. Saat hetken omaa aikaa ja kauniit kynnet. Toiveesi otetaan huomioon ja voimme yhdessä suunnitella siulle unelmiesi kynnet.

Nelli palvelee teitä Shellac -kestolakkauksissa ja Taina keskittyy tällä hetkellä rakennekynsiin sekä geelivahvistuksiin Mosaic-sarjalla.

taina_nelli_solina

Kynsitaikurin tarina

Mie oon Taina!
Hurahdin kynsienlaitoin taiteelliseen maailmaan jo kauan sitten. Oon aina ollut hieman luova, joten kynsien maailma antoi miulle mahdollisuuden käyttää luovuutta arjessa. Miulla on kahdeksan vuoden kokemus geelikynsien tekemisestä. Oon käynyt peruskoulutuksen laadukkaalla Mosaic -sarjalla. Sillä onnistuu taikoa niin geelivahvistukset kuin rakennekynnetkin. Lisäksi vuosien varrelle mahtuu lukuisia koristelukoulutuksia ja täydennyskoulutuksia. Miulle on tärkeää panostaa laatuun ja kouluttautumiseen.
Parasta kynsienlaitossa on taikoa just ne sopivat kynnet just siulle!

Mie en oo pelkästään kynsiteknikko. Miulla on kosmetologin koulutus ja oon ihonhoidon ammattilainen. Halusin kehittää mahdollisimman kokonaisvaltaisia elämyksiä, joten nyt siulla on mahollisuus saada uudenlaisia pakettisettejä meiltä 🙂

Miun luo voit tulla just sellasena kuin oot. Voidaan höpötellä tai olla hiljaakin - kaikki onnistuu 🙂

Taina_kynsipiste
taina_kosmetologi