Lahjakortit

Mitä läheiselle lahjaksi?

Lahjakortti on loistava lahjaidea joka tilanteeseen. Monilla on jo niin paljon tavaraa, että voi olla vaikea keksiä sopivaa lahjaa. Hemmotteluhetket ovat jokaiselle pieni rentoutumisen mahdollisuus arjen keskellä. Lahjakortin voi hyödyntää palveluissa tai ostaa sillä ihania tuotteita. Lahjakorttiin voit valita jonkun tietyn hoidon tai ottaa lahjakortin tietylle summalle.

Lahjakorttikauppa

Nyt sinulla on mahdollisuus myös tilata lahjakortti suoraan sähköpostiin. Voit valita lahjakortin summalle tai tiettyyn hoitoon. Valitse sopiva lahjakortti, maksa netissä ja saat kortin sähköpostiin ilman postikuluja. Helppoa, nopeaa ja vaivatonta! Loistava tilaisuus, jos et pääse itse paikan päälle ostoksille. Verkkokaupasta tilattu lahjakortti on voimassa 5 kk. Jos haluat lahjakortin perinteisessä postissa, lahjakorttikauppa Gifti postittaa lahjakortin lisämaksusta.

Lahjakortin käytöstä:

Ota lahjakortti mukaan, kun tulet hoitoon. Hoidon voi hyvittää lahjakortilla vain jos kortti on mukana. Kun varaat aikaa hoitoon, muista mainita että sinulla on lahjakortti. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortin voi käyttää myös tuotteisiin.

Huomioithan, että lahjakortti tulee käyttää voimassaoloaikana. Ajanvarausta ei kannata jättää voimassaoloajan viimeisille päiville, sillä hoitoajoissa voi olla viikkojenkin ruuhka. Varaa siis aikasi ja käytä lahjakortti hyvissä ajoin.

Jos et jostain syystä ehdi käyttää lahjakorttia, niin ota yhteyttä ENNEN kuin lahjakortin voimassaoloaika umpeutuu. Vanhentunut lahjakortti ei kelpaa maksuvälineenä.

IMG_7753