Manikyyrit

MANIKYYRIT

Sisältää kynsien viilauksen ja lakkauksen hoitolakalla halutessasi. Hinta 25 €. Voit valita minimanikyyrin myös lisäpalveluna mm. jalka- ja kasvohoidoissa (hinta hoitojen yhteydessä 15 €). värilakkaus veloitetaan erikseen.

Kesto n. 20min. 25 €

Käsien kuivaharjaus, kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, hieronta ja lakkaus hoitolakalla halutessa. Kesto n. 45min. 50 €

Sisältää: kosteuttava ja pehmentävä kuorinta, mahdollisten kovettumien hoitoa,  kynsien viilausta, kynsinauhojen siistimistä, hierontaa ja lakkausta hoitolakalla halutessa. Kesto n. 1h. 60 €

 

Parafiinillä tehdään lämpöhoito, joka voidaan toteuttaa eri hoitojen yhteydessä. Erinomainen kuiville, kylmille käsille, sopii myös reumasairauksista kärsiville, jotka sietävät lämpöä.
Parafiini tekee iholle kalvon ja lämpö auttaa hoitovoidetta imeytymään paremmin. Ihosta tulee ihanan pehmeä!

IBX-HOITO KYNSILLE

Hauraille, lohkeileville, liuskottuville kynsille.

Kaksiosainen hoitomenetelmä, joka imeytetään lämmön avulla kynsilevyjen väliin. Antaa kynsille suojakerroksen ja korjaa jo alkaneita vaurioita. Tuloksena on vahvempi luonnonkynsi, joka kestää paremmin kasvatusta ja suojaa kynttä rasitukselta. Sarjahoitona saadaan parempia tuloksia, mutta huomaat eron jo ensimmäisen kerran jälkeen! Hoito voidaan yhdistää loistavasti kestolakkauksen kanssa, jolloin kynnet saavat paremman suojan. Kynnen pinnalle ei jää mitään ylimääräistä kiiltoa, sillä hoito ohjautuu kynsilevjen väliin. Tämän ansiosta hoito sopii myös terveydenhoitoalalla työskenteleville sekä keittiötyöntekijöille. Ja loistavasti myös miehile.

Hoitosarjat:

ibx1
ibx2
ibx3
ibx4