Ripsienpidennykset

Hei hei ripsientaivuttajat ja ripsivärit - tervetuloa ripsienpidennykset!

Ripsienpidennyksissä omiin luonnon ripsiin laitetaan ripsikuituja erikoisliimalla. Ripsikuituja on eri pituuksia ja kaarevuuksia sekä paksuuksia. Jokaiselle voidaan suunnitella juuri sopiva pidennys ottamalla huomioon omien ripsien pituus ja kunto sekä silmän malli. Ripsienpidennykset ovat tarkkaa käsityötä ja uusien ripsien laitto kestää n. 2-3h.

Klassisissa pidennyksissä yhteen omaan luonnonripseen kiinnitetään yksi ripsikuitu. Volyymiripsissä käytettävät kuidut ovat paljon kevyempiä ja ohuempia ja niitä voidaan laittaa useampia yhteen luonnonripseen, jolloin saadaan tuuheampi vaikutelma. Volyymiripsillä saadaan aikaan myös luonnollinen look.

Omat luonnonripset uusiutuvat 30-90 päivän sykleissä. Joka kerta kun oma luonnonripsi tippuu, tippuu myös kuitu sen mukana. Sen takia ripsienpidennykset vaativat huoltoa, jos haluaa pitää niitä säännöllisesti. Yleensä ripsiä huolletaan 2-4 viikon välein, riippuen siitä kuinka hyvin ripset pysyvät asiakkaalla. Huolellinen kotihoito on tärkeää, että ripset saadaan pysymään hyväkuntoisina ja puhtaina. Silmiä saa ja pitää puhdistaa, sillä hiki, ihon oma rasva, meikki ja muut epäpuhtaudet haurastuttavat liimasidosta. Kotihoito-ohjeet saat mukaasi suullisena ja kirjallisena.

Taina on sertifioitu Lash Perfect -teknikko. Lash Perfect koulutuksiin voivat osallistua vain kauneudenhoitoalan ammattilaiset. Lisäkoulutuksena Star Lash Academyn tekniikkakoulutus 11/16 sekä CristelStudion volyymiripsikoulutus 01/17.

Jos sinulla on kysyttävää ripsistä, ota ihmeessä yhteyttä, niin saat lisätietoa.

Jos ripsistä aiheutuu ärsytystä, kerro siitä välittömästi!

Klassinen pidennys 90€

Kesto n. 2h.

Kesto 1,5h  (n.3vkoa) 60 €

Kesto 1h 45min (n.4vkoa) 65 €

Kesto 2h (yli 4vkoa) 70 €

 

Uudet hinnat voimassa 1.12.19 alkaen.

 

Volyymiripsienpidennys 100€

Kesto n. 2,5 - 3h.

- Huolto 1,5h (n. 3vkoa ja alle) 65 €

-Huolto n.1h 45 min (n. 4vkoa) 70 €

Perushuolto, jossa ehditään tehdä kunnon täyttö ripsiisi, että ne pysyisivät seuraavaankin huoltoon hyvässä kunnossa.

-Kesto 2h (yli 4vkoa) 75 €

Varaa 2h huoltoaika jos ripsiäsi on tippunut paljon tai edellisestä huollosta on kulunut pidemmän aikaa. Näin ehditään tehdä kunnon täyttö ripsiisi, että ne pysyisivät seuraavaankin huoltoon hyvässä kunnossa. Jos olet käynyt aiemmin muualla huollattamassa ripset, suosittelemme varaamaan kaiken varalta 2h huoltoajan.

 

Hinnat voimassa 1.12.19 alkaen.

 

Pidennykset voidaan poistaa turvallisesti niille tarkoitetulla poistoaineella. Voit toki myös antaa ripsien hiljalleen tippua pois, jos et halua enää huollattaa niitä.

Poisto 20 €

Hintoihin sisältyy alv. 24 %, asiakaskonsultaatio, kotihoito-ohjeet ja vinkit.

Ohjeita ennen ripsienpidennysten laittoa / huoltoa:

Jos sinulla on silmätulehdus, pidennyksiä ei voi laittaa. Muista kertoa myös muista silmäoireista.

Ripset pysyvät hyvin, kun muistat noudattaa kotihoito-ohjeita tarkasti. Ehdottoman tärkeää on puhdistaa ripset joka päivä öljyttömällä puhdistusaineella, joka on kehitelty ripsienpidennyksille.

Jos ripsiä on lähtenyt 50 % tai enemmän ensimmäisellä viikolla, ota yhteyttä välittömästi. Takuuhuolto tehdään viikon sisällä laitosta, joten reklamaatio pitää tehdä niin pian kuin mahdollista. Reklamaatiotilanteessa olisi hyvä käydä paikan päällä hoitolalla näyttämässä tilanne ripsiteknikolle.

ripsienpidennys01
ripsienpidennys04
ripsienpidennys03