Ajanvaraus

Huomio!

Asiaa hoitoaikojen peruutuksista. Toivoisimme, että saavut paikalle, jos varaat hoitoajan. Peruuta hoitoaika hyvissä ajoin, VIIMEISTÄÄN  24h ennen varattua aikaa. Näin jollakin muulla on mahdollisuus vielä varata itselleen aika. Alle 24h aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.

Peruutukset tehtävä aina PUHELIMITSE (ei facebookissa tai sähköpostilla, sillä meillä ei ole aina päivisin aikaa lukea näitä aktiivisesti). Tekstiviesti on kätevin peruutuskeino. Mutta muista, että kuittaan aina peruutuksen. Jos et saa kuittausta, emme ole ehkä saaneet viestiäsi.

Toivoisimme, että kunnioitat työtämme ja saavut paikalle täsmällisesti. Mekin kunnioitamme sinun hoitoaikaasi. Kiitos!

Varaamalla hoitoajan - hyväksyt peruutusehtomme.

Terkuin, Solinan tytöt

Vinkkejä nettiajanvarauksen käyttöön:

Voit valita valitsemaasi hoitoon lisäpalveluja (esim. kestovärjäyksiä).

Jos haluat varata useamman pidemmän hoidon samalle kerralle/ajankohdalle (esim. jalkahoito+kasvohoito), suosittelemme ottamaan yhteyttä puhelimitse.

Jos sinulla on lahjakortti, mainitse asiasta Lisätietoja -kentässä.

Jos et löydä sopivaa aikaa (erityisesti iltapäiväajat), ota yhteyttä.

Ajan voit varata myös puhelimitse tai sähköpostilla.

Puh: 0404889042
e-mail: info@hoitolasolina.fi

Lahjakortti tulee käyttää voimassaoloajan puitteissa.

Varaathan aikasi hyvissä ajoin - jonoa voi olla useampi viikko!

  • Vanhentunut lahjakortti ei kelpaa maksuvälineenä.
  • Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Jos varaat aikaa netistä, etkä löydä vapaata aikaa lahjakortin voimassaoloaikana:
OLE YHTEYDESSÄ PUHELIMITSE/VIESTIMÄLLÄ!

  • Älä varaa aikaa lahjakortin voimassaoloajan ulkopuolelle. Meidän tulee saada tieto lahjakortin koodista, ettei se mene järjestelmässä vanhaksi. Näin sinulla ei ole ikävää yllätystä edessä kassalle tullessasi

Muista, että lahjakortin voi käyttää myös tuoteostoihin.

Meillä on pieni kosmetiikkamyymälä hoitolan yhteydessä. Löydät sieltä hyviä tuotteita ihonhoitoon sekä kotimaista hunajaa ja eksoottisia teemakuja. Me autamme sinua mielellämme.

Taina & Nelli palveluksessanne

Taina ja Nelli täällä moi 🙂

Olemme Suomen Kosmetologi Yhdistyksen vahvistamia, kouluttautuneita kosmetologeja, ihonhoidon ammattilaisia. Olemme täällä just sinuu varten ja mielellämme autetaan sinuu kaikissa ihonhoitoon liittyvissä haasteissa.

Varaa aika meidän uudistuneisiin hemmotteluhetkiin ja tuu rentoutumaan ja hakemaan vinkkejä ihonhoitoon. Voit myös aina laittaa meille viestiä, jos siulla on mitä tahansa kysyttävää 🙂

nelli

Tarjolla myös harjoitustyönä edullisempaan hintaan:

  • Klassiset ripsienpidennykset ja huollot (omassa valikossa)
  • Volyymiripset (aloituslaitto + huollot)
  • Shellac kestolakkaukset (harjoitustyöt-valikon alla)

Huomioithan, että harjoitustyönä palvelujen kesto on paljon pidempi kuin normaalityönä. Harjoitustyön tarkoitus on antaa aikaa tekniikoiden opetteluun ja lopputuloksen laadukkaaseen toteuttamiseen. Ripsitöihin on hyvä varata 2,5-3h. Tämä aika sinun on oltava makuuasennossa ja silmät kiinni.

Harjoitustöiden hinnat vaihtuvat ja nousevat portaittain taitojen kehittyessä. Varmistathan aina ajankohtaiset hinnat nettiajanvarauksesta tai hoitolastamme.