Ajanvaraus

Vinkkejä nettiajanvarauksen käyttöön:

 

Jos haluat varata useamman hoidon samalle kerralle/ajankohdalle, suosittelen ottamaan yhteyttä puhelimitse.

Voit valita valitsemaasi hoitoon lisäpalveluja (esim. kestovärjäyksiä).

Jos sinulla on lahjakortti, mainitse asiasta Lisätietoja -kentässä.

Jos et löydä sopivaa aikaa (erityisesti iltapäiväajat), ota yhteyttä. Myös Facebookissa voi kysellä lisätietoja.

 

Ajan voit varata myös puhelimitse tai sähköpostilla.

Puh: 0404889042
e-mail: info@hoitolasolina.fi

 

Huomio!

 

Asiaa hoitoaikojen peruutuksista. Toivoisin, että saavut paikalle, jos varaat hoitoajan. Peruuta hoitoaika hyvissä ajoin, VIIMEISTÄÄN  24h ennen varattua aikaa. Näin jollakin muulla on mahdollisuus vielä varata itselleen aika. Alle 24h aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.

Peruutukset tehtävä aina PUHELIMITSE (ei facebookissa tai sähköpostilla, sillä meillä ei ole aina päivisin aikaa lukea näitä aktiivisesti). Tekstiviesti on kätevin peruutuskeino. Mutta muista, että kuittaamme aina peruutuksen. Jos et saa meiltä kuittausta, emme ole ehkä saanut viestiäsi.

Toivoisin, että kunnioitat työtämme ja saavut paikalle täsmällisesti. Mekin kunnioitamme sinun hoitoaikaasi. Kiitos!

Terkuin, Taina & Marjo

 

----------------------------------------------------------------

HUOM!

Yleisen tilanteen vuoksi (koronavirus) palvelemme tällä hetkellä vain ajanvarauksella. Pyrimme välttämään ylimääräistä liikennettä tiloissamme. Jos tarvitset tuotteita tai lahjakortteja, olethan yhteydessä puhelimitse/sähköpostilla.

Meidän työssämme hygieniasta huolehtiminen on aina ollut tärkeää ja itsestäänselvyys. Olemme kuitenkin tehostaneet toimintaamme entisestään tämän poikkeustilan takia.

Jos olet kipeä tai perhepiirissäsi sairastetaan, ethän tule hoitoihin. Jos olet ollut ulkomailla tai tekemisissä karanteenissa olevien kanssa, muistathan että otat yhteyttä vasta 2 viikon jälkeen ajanvaraus asioissa.

Pidetään huoli toisistamme 🙂