YUMI Lashes ripsien kestotaivutus

YUMI™ Lashes on uudenlainen ripsien kestotaivutus, jolla saadaan omat ripsesi näyttämään kauniilta ja pitkiltä ilman liimaa ja irtoripsiä. Hoito korostaa ripsiesi luonnollista kauneutta.

YUMI™ Lashes on mahtava vaihtoehto ripsienpidennyksille ja irtoripsille. Tämä kestotaivutus menetelmä eroaa tavallisesta ripsipermanentista, sillä ripset taivutetaan ylöspäin, mikä antaa niille siten lisäpituutta. Ripset myös kestovärjätään, joten niihin saadaan lisää syvyyttä.

Hoito kestää n. 1,5h, jonka aikana saat rentoutua rauhassa. Lopputulos kestää n. 8-10 viikkoa, jonka aikana silmäripset normaalisti uusiutuvat. Hoidon aikana voidaan käyttää myös hoitavia geelilappuja, jotka kirkastavat ja hoitavat silmänympärysihoa. Hoitoon olisi hyvä tulla ilman silmämeikkiä sekä ilman piilolinssejä. Hoidon jälkeen ripsiä ei saisi kastella 24 tuntiin ja silmämeikkiä sekä saunomista tulisi välttää. Myöskään ripsien hankausta ja nypläystä ei kannata tehdä. Kestotaivutus asettuu 24 tunnin aikana oikeaan muotoonsa. Vuorokauden päästä voit toimia ihan normaalisti. Lisäksi olisi suositeltavaa käyttää YumiLashes ripsienhoitoainetta, joka pidentää taivutuksen kestoa, suojaa kestoväriä sekä ravitsee ripsiä.

yumi1
yumi2
yumi4