Yhteystiedot

Yhteystiedot

Hyvinvointikeskus Solina
Kesälahdentie 32 a 1
59800 Kesälahti

040 488 9042
info@hoitolasolina.fi

Sinua palvelee SKY-kosmetologi Taina Kankkunen

Hoitola on avoinna pääsääntöisesti:

MA - TO Klo 10.00 - 17.00
PE Klo 10.00 - 15.00

Facebookista näet poikkeukselliset aukioloajat.

Hoitoaikoja on tarjolla joustavasti myös muina aikoina sopimuksen mukaan. Akuutit ajanvaraukset nettiajanvarauksesta, puhelimitse tai tekstiviestillä. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla tai facebookissa.

Hoitojen aikana puhelin on pääsääntöisesti äänettömällä, joten en välttämättä heti vastaa. Voit myös lähettää viestin, niin otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tiettyjen hoitojen aikana hoitolan ovi on lukossa, että rentoutushetki olisi mahdollisimman rauhallinen. Jos tulet kauempaa, niin ilmoita ihmeessä etukäteen tulostasi, niin järjestellään aikataulut molemmille sopiviksi.

Maksaa voi käteisellä ja pankkikorteilla.

Kiitos kärsivällisyydestäsi! Lämpimästi tervetuloa!

sivu 15 kuva 2

Tarina

Mie oon Taina. Valmistunut kosmetologiksi keväällä 2014. Innostunut alasta - jo opiskelujen aikana olin töissä kauneushoitolassa. Yrittäjän veri kuitenkin virtaa suonissa, niin eihän se auttanut kun laittaa omaa pikku hoitolaa pystyyn. Ja mikäs sen parempi paikka kuin oma kotikylä. Höperöks joku nimitti, kun tänne sanoin tulevani. Pikku kyliltä kun kaikki on nykyisin lähössä pois - ihmiset ja palvelut. Mut hei, kaikki yrittäjät on vähän hulluja omalla tavallaan. Ja jos ei koskaan kokeile ja yritä, niin eihän sitä voi ikinä mitään saahakaan!

Miksi kauneudenhoitoala? Miksi hyvinvointikeskus? En tiiä ootteko huomannu, mutta ihmiset voi nykypäivänä aika huonosti. On stressiä, kiirettä, suruja ja murheita... on sairauksia, vaivoja, väsymystä. Tällä alalla voi omalta osalta vaikuttaa toisen ihmisen hyvinvointiin - osalle sen pienen hetken, toisille siitä riittää iloa pidemmäksikin aikaa. Tämä työ on hyvin antoisaa.

Hyvinvointikeskus Solina on paikka, jossa kroppa ja mieli saavat levätä. Solinan nimen taustalta löytyvät veden rauhoittava voima sekä auringon lempeät säteet (sol=espanjaksi aurinko). Solinan teemaa rakennetaan suomalaisen luonnon inspiroimana.

Välillä huolettaa, että tällä alalla meno on toisinaan kuin "villissä lännessä", kuka vaan voi tehdä alan hommia. Itse kuulun Suomen Kosmetologien yhdistykseen (SKY), johon voivat liittyä vain kauneudenhoitoalan tutkinnon suorittaneet ammattilaiset. SKY on tae, että asioit alan ammattilaisen kanssa.

Minulla on lisäksi sertifikaatti ripsienpidennyksistä (Lash Perfect). Olen treenannut myös uusia tekniikoita Star Lash Academyn koulutuksessa. YumiLashes koulutus on myös tuonut valmiudet suorittaa kestotaivutuksia ripsille. Rakennekynsien maailmaan olen syventynyt Mosaicin laajassa koulutuksessa. Shellacin diplomi löytyy myös kynsipöydältäni. Tällä alalla tulee jatkuvasti kaikkea uutta ja haluan pitää itseni ajan tasalla kouluttautumalla ja tarjoamalla asiakkailleni monipuolisia palveluja.

IMG_4042